Відомий український журналіст та блогер Сергій Наумович опублікував кілька матеріалів, про те, як люди ставляться до карантину в Україні, і в Австрії. В якості прикладу можна звернути увагу на те, як пройшли церковні обряди на Великдень в Святогорську (Донецька область). Сотні людей без масок зібралися величезною юрбою для святкування і спостереження за церковною службою. А інший матеріал про те, як в Австрії люди заходять до супермаркету з усіма належними процедурами обережності.

Про це стало відомо завдяки публікаціям Сергія Наумовича в мережі Facebook.

Тисячі українців прийшли на Великдень в церкві, фото: Обозреватель

"Тупо диверсія РПЦ-ФСБ на очах у спецслужб. Подивіться. Ніде в світі ви зараз такого не побачите, в жодному куточку планети. Тисячі людей. Народ в основному без масок, мінімальна дистанція, кількість не обмежена, на карантин начхати. І це в той час, коли в США, Італії, Іспанії і т. д. медики констатують, що стільки трупів вони не бачили у всьому своєму житті. І це в той час, коли в самій москві, на батьківщині РПЦ-ФСБ заборонили будь-які заходи. Сотні тисяч працівників МВС, десятки тисяч прокурорів та співробітників СБУ, мільйони інших чиновників, але організувати комплекс заходів щодо дотримання карантинних заходів не змогли, хоча адреси храмів у кожному населеному пункті всім відомі. Обмеження доступу, металеві огорожі, стрічки, мегафони для інформування вірян та дотримання дистанції — це з фантастичних фільмів! Наша держава так не вміє! Сидиш вдома, у всьому собі відмовляєш, з друзями не зустрічаєшся на прохання і рекомендації держави, дивишся щодня ці грьобані цифри нових випадків зараження. Ну що, думаєш, ось уже стабілізується, ось вже менше! Може через пару тижнів послаблять карантин. Може запрацює економіка і ми знову почнемо заробляти гроші. А потім дивишся такі кадри і розумієш, що це все до наступного літа, поки не зроблять вакцину.", - пише блогер.

А ось у другій публікації можна побачити звичайний похід до магазину. Однак, тільки сама процедура входу в супермаркет змушує замислитися.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

"Австрія. Ось просто молодці! З такими заходами можна і карантин послаблювати. Єдине що бентежить на відео — хлопець, який зустрічає відвідувачів в супермаркеті, працює в звичайній масці і без захисних окулярів.", - коментує Сергій Наумович.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, інфікованість падає? МОЗ опублікувало дані по коронавірусу на 19 квітня.

Як повідомляв Знай.uа Київ святкує Великдень в умовах карантину.

Знай.uа писав, Супрун заступилася за карантинний секс: можна і потрібно!.