Чекала Україна холоду і снігу, чекала, і нарешті дочекалася. Мабуть, зима скористалася послугами Укрзалізниці, і дісталася нашої країни до 14 квітня. Так що ті герої, які ще тримаються, і не викидають новорічну ялинку, можуть відкривати шампанське. Зима все-таки вирішила навідатися на територію нашої країни.

Першими її подих відчули жителі західних областей України. Зокрема, в Карпатах пройшов інтенсивний снігопад. Як повідомляють жителі західних регіонів, снігу насипало, хоч лабіринти лад. Великі снігові пластівці продовжують покривати вже пробившуюся гірську зелень і первоцвіти.
Крім того, відкривають шампанське і власники шиномонтажів, а водії, голосно висловлюючи свої емоції, стоять у чергах на зміну гуми. Температура на Заході впала до -4 градусів, а дороги вкрилися тонким і дуже слизькій скоринкою льоду. Метеорологи заявляють, що така ж погода очікує на мешканців карпатських регіонів і завтра. Тому людям на карантині можна діставати ялинкові іграшки, ковпаки та відзначити справжній Новий Рік. Здається, погода підкинула ідею, як провести час на карантині.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відомий народний синоптик Леонід Горбань розповів, що в квітні справжнє тепло ще не прийде.

Популярні новини зараз

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро"

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.