Ціни в Україні не вдалося утримати, борошно і крупи тепер для багатіїв

За останній місяць в Україні різко подорожчали продукти харчування. У середньому ціни зросли на 4,2 відсотка, але на деякі групи товарів зростання цін ще більше.

Скріншот Telegram

Про це повідомляє Telegram-канал "Народний Ревізор", спеціалізацією якого є розміщення скарг споживачів на неякісні харчові продукти. Однак в останній час там публікують інформацію про інші важливі аспекти функціонування ринку продуктів і супермаркетів, особливо в період карантину.

Всеукраїнська школа онлайн: розклад і де дивитися

Дружина президента Олена Зеленська взяла участь у зйомках телеуроків для "Всеукраїнської школи онлайн". Перша леді країни повідомила, що в понеділок о 10.00 для всіх бажаючих свої віртуальні двері відкриє "Всеукраїнська Школа Онлайн".

За словами першої леді Олени Зеленської, відеоуроки з 11 шкільних предметів для учнів 5-11 класів записали понад 40 вчителів. І вони дуже старалися, щоб зробити заняття максимально цікавими та корисними.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

"Карантин змінив звичний ритм життя кожного з нас. Але він не повинен стати на шляху доступу до якісних знань для українських школярів", - впевнена перша леді.

У Кабміні дозволили українцям торгувати під час карантину, що відомо

Кабінет міністрів України дозволив українцям на час карантину, викликаного коронавірусом, купувати і продавати автомобілі.

незаконна торгівля, скріншот з відео

Про це йдеться в новій постанові уряду.

Варто зауважити, що раніше в Кабміні заборонили діяльність з продажу і надання в оренду транспортних засобів на час карантинних заходів у зв'язку з поширенням коронавіруса Сovid-19.

ПриватБанк розповів, що буде за неоплачений кредит

ПриватБанк на період з 1 березня по 30 квітня повністю скасовує нарахування штрафів та пені, а також відповідальності, встановленої відповідно до статті 625 Цивільного кодексу України.

Приватбанк, скріншот з відео

Таке рішення в банку прийняли як відповідь на карантинні заходи, запроваджені в Україні з метою протидії пандемії коронавірусної хвороби COVID-19.

Епідеміолог розповів, коли закінчиться карантин

Коронавірус – одна з найбільш обговорюваних тем у всьому світі з початку 2020 року. Пандемія планетарного масштабу, яку викликав вірус нового штаму, викликала підвищений інтерес, і вчені всіх країн намагаються передбачити, коли ж вона закінчиться.

Карантин в Україні, скріншот: ТСН

Віктор Досенко зазначив, що немає ніяких підстав припускати, що коронавірус в Україні затримається надовго. Як показує досвід Китаю, Ірану, Південної Кореї, найгостріший період пандемії становить 2-3 місяці. По закінченню цього строку кількість заражених різко знижується, і хвороба практично сходить на “ні”.