В Україні куди далі - все важче і важче. Люди сидять без грошей на карантині. Ніхто не знає скільки він ще триватиме, а грошей вже не вистачає. Продукти все дорожчають і дорожчають. А безробітних стає все більше. У бізнесу немає можливості працювати. І замість того щоб раніше закрити кордони, це зробили тільки зараз. І тільки зараз примусово хочуть всіх новоприбулих відправляти на обсервацію. А що ж раніше ніхто цього не зробив? Що ж в Україні все відбувається з запізненням на два-три тижні? Тоді б і бізнесу не перекрили кисень і люди не відчували таку нестачу грошей, як відчувають зараз.

Блогерка, скріншот з відео

Чого чекати далі українцям? В уряді заявили, що карантин через коронавіруса, можливо, послаблять менш ніж через два-три місяці після його введення. За словами прем'єра Шмигаля, Україна не може собі дозволити пів року не працювати. І швидше за все після Великодня будуть послаблювати карантин. Прем'єр також запевнив, що влада буде фінансово підтримувати громадян, які залишилися без заробітку. Але поки цієї підтримки люди не бачать.

Опитування свідчать, що понад 50% українців не вистачить грошей на все час карантину. Що ж робити тим, у кого немає фінансової подушки безпеки? Як вижити на період карантину? Детальніше – дивіться у блозі «Суть подій»

Популярні новини зараз

Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще