Коронавірус зрівняв шанси на майбутнє для всіх і показав, хто спражні люди, а хто виродки, які жирують за рахунок інших, вважаючи, що їхнє життя набагато важливіше.

Сьогоднішні реалії показали, що існує лише один справжній герой — і це медик. І люди починають це розуміти і усвідомлювати серйозність ситуації. Щоправда, не всі. Про це написав у Facebook головний лікар Дніпропетровської обласної клінічної лікарні імені Мечникова Сергій Риженко. Він розповів історію медсестри, яка працює в його клініці. Її робота — це щоденний подвиг.

Медсестра Неля, яка допомагає важкохворим пацієнтам в реанімації, з величезними труднощами добирається на роботу. 39-річна жінка живе в Васильківці, і працює молодшою медсестрою в лікарні. Щоб доїхати на роботу, вона щодні переборює якісь перешкоди - її висаджували зі службового вагона поїзда, і не брали маршрутки.

Медсестра Неля з хворим, фото: facebook

"Вона залишається після роботи у вільній палаті відділення, боячись повторити страшний шлях назад додому. Їсть суп, який привезла в півлітровій банці з двома шматочками хліба, не боячись за своє життя, вважаючи копійки. Епідемія коронавіруса показала, що ці люди справжні, а ті, які сидять на мільйонах, боячись придбати маску або шприц, вважають своє життя для суспільства набагато важливіше", - написав Риженко.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Пост головного лікаря активно коментують користувачі, які подякували медичним працівникам за все, що вони роблять.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, жінки-медики, які борються з пандемією, стали новими зірками глянцю

Як повідомляв портал Знай.ua, Шмигаль назвав два сценарії продовження карантину в Україні.

Також Знай.ua писав, за якими правилами Україна житиме на карантині