На остаточне рішення суду по цій справі підозрюваному доведеться чекати за ґратами. Рішення було прийнято за принциповою позицією прокурорів Київської місцевої прокуратури №1 та за клопотанням слідчих Голосіївського УП ГУ Національної поліції в Києві.

З посиланням на інтернет-видання Голос.ua пишуть Українські Новини.

За словами джерела видання, керівник охорони нічного клубу Fifty (Hip-Hop & r'n'b Club на вулиці Антоновича, 50 у Києві) підозрюється в заподіянні умисних тяжких тілесних ушкоджень, за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Згідно з рішенням суду, запобіжний захід не передбачає права застави та є обгрунтованим, оскільки існує ризик впливу на свідків з боку підозрюваного, а також ризик знищення та спотворення речей чи документів, які мають істотне значення для встановлення обставин кримінального правопорушення.

"Сподіваємося, що працівники правоохоронних органів, незважаючи на тиск з боку керівництва клубу, доведуть справу до судового вироку. А особа, яка вчинила злочин, понесе покарання згідно з чинним законодавством України. Цей випадок стане показовим для тих, хто забуває про те, що життя й здоров'я людини є найвищою цінністю", - зазначив співрозмовник видання.

Популярні новини зараз

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Нагадаємо, як написало видання раніше, 15 лютого правоохоронці провели обшуки в нічному клубі Fifty, де прямо під час вечірки охорона побила відвідувача.