30 березня двоє українських військовослужбовців отримали поранення від обстрілу з території тимчасово окупованих Російською Федерацією територій на Сході України. Інцидент стався біля селища Шуми, що в Донецькій області. Бійців було направлено до медичного закладу.

Джерело: офіційне повідомлення на сторінці в соціальній мережі Facebook Операції об'єднаних сил.

"Збройні формування Російської Федерації вкотре нехтуючи Мінськими домовленостями обстріляли позиції підрозділів Об’єднаних сил.

Так, по українських захисниках поблизу населеного пункту Шуми російські окупанти вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Внаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення", - йде мова у повідомленні.

Ситуація на Донбасі, скріншот: ООС / Facebook

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Пресслужба ООС повідомляє, що бійці були оперативно доставлені до військово-медичного закладу, де їм надали необхідну допомогу. Про стан постраждалих не повідомляється.

Сьогодні на сторінці ООС у Facebook вже писали по обстріли путінських найманців. 29 березня російські окупанти 13 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібрів 120 та 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

"Такі дії російських окупантів без відповіді не залишилися – військовослужбовці Збройних Сил України дали ворогу гідну відсіч. Втрати противника уточнюються", - стверджують у штабі ООС.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше ворог на Донбасі перестав проявляти вогневу активність — бійці ЗСУ насторожені вранішньою тишею.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в українську армію призвуть не лише школярів, хто потрапить під приціл цієї весни.

Також "Знай.ua" писав, що Донбас терміново закривають на карантин, в'їзди і виїзди перекриють вже завтра.