Петро Порошенко та Ірина Геращенко, скріншот: Телеграм / Klymenko Time

Гречка з автографом — українці висміяли показову "благодійність" Порошенко на карантині

Пандемія коронавірусу – це не тільки світова проблема, але і відмінний привід попіаритися. Колишній президент України Петро Порошенко таку можливість упустити просто не міг. На офіційній сторінці в Facebook опубліковано відео, на якому Петро Олексійович упаковує продуктові набори для пенсіонерів і багатодітних сімей.

Борис Джонсон, фото - 24 Канал

Коронавірус в супермаркетах — інфікований Борис Джонсон знайшов вихід

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Магазини і супермаркети – одні з головних місць розповсюдження коронавірусу. При цьому людям доводиться відвідувати продовольчі точки, поповнювати запаси харчів і товарів першої необхідності. Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон, запропонував вирішення цієї проблеми, хоча сам інфікований і бореться з коронавірусом. Він порадив жителям Сполученого Королівства частіше користуватися послугами доставки продуктів, щоб уникати людних місць.

Зеленський, фото: Офіс президента

Зеленський прийняв остаточні кадрові рішення, українцям повідомили подробиці

Президент Володимир Зеленський зробив призначення на посади Головнокомандувача ЗСУ, начальника Генштабу ЗСУ і командувача об'єднаних Збройних сил України. Відповідні укази опубліковано на сайті Президента України.

Скріншот з онлайн-мітингу

Сиди вдома, протестуй — шанувальники культури влаштували перший в історії онлайн-мітинг

Мітинги в Україні – явище звичне. У нашій країні завжди знайдеться який-небудь привід для протесту, тому центральні площі і майданчики перед будівлями державних органів вже давно перетворилися на місця громадських зібрань. Однак коронавірус втрутився в плани протестуючих, збиратися більш ніж по 10 осіб – не можна. Вихід було знайдено швидко – в Україні пройшов перший в історії мітинг в режимі онлайн.

Переведення годинника на літній час, pexels.com

Привіт, літній час: лікарі розповіли, як зберегти імунітет і нерви, і перейти на новий режим

Сьогодні Україна перейшла на літній час. О 3 годині ночі стрілки було переведено на 1 годину вперед. Тому минулої ночі українці спали на 1 годину менше. Переведення часу в нашій країні регламентується Постановою Кабінету Міністрів від 13.05.1996. За нинішнім часом Україна житиме до 25 жовтня. Саме на цю дату призначено переведення стрілок на зимовий час.