У Чорнобильській зоні відчуження активізувалися нічні хижаки вовки. Поряд з Чорнобильської АЕС вовчий прайд змінив звичний уклад життя і почав полювати вдень. Це пов'язано з тим, що в зоні просто відсутні люди.

Співробітники заповідника прикріпили до нової публікації фотографію вовка, зроблену при світлі дня фотографом Сергієм Домашевським. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Чорнобильського радіаційно-екологічного біосферного заповідника в мережі Facebook.

Вовк у Чорнобилі, Facebook

"Так, наші вовки — всім вовкам вовки. Мало того, що це один з найпоширеніших хижаків на території заповідника. Оскільки тут люди для них не становлять загрози (а інших ворогів в Поліссі вовки практично не мають), то місцеві вовки відрізняються від представників свого виду в інших місцях тим, що ведуть не тільки нічний спосіб життя. Полюють, коли їм зручно", - розповіли співробітники заповідника.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Нагадаємо, суміш собаки з вовком: небачена мумія 18 тисяч років ховала від людства дивну мутацію.

Як повідомляв Знай.uа міфічний монстр змусив посивіти досвідчених екстремалів: гібрид вовка та дитини переполошив світ, проводили обряд.

Знай.uа писав, вив по-вовчому: на Прикарпатті виявили маленького Мауглі, кадри не для слабкодухих.