У вівторок, 24 березня, стало відомо, що на київщині зафіксували новий випадок коронавіруса – захворіла вагітна жінка в Ірпені.

Уточнюється, що зараз інфіковану доставили в лікарню. Про це заявив мер Бучі Анатолій Федорук на своїй Facebook-сторінці, посилаючись на першого заступника в. о. міського голови Ірпеня Олександра Маркушина.

медики, скріншот з відео

20 березня вагітній жінці зробили експрес-тест у 4-й амбулаторії Ірпеня, але він був негативним. Результат мазку на ПЛР-аналіз, який надійшов у вівторок, все ж підтвердив наявність Covid-19.

"Втім, остаточний діагноз встановлять лікарі відповідної клініки, куди ми направили жінку, в якої підозрюється коронавірусна хвороба. Зараз відправляємо на повторний ПЛР-аналіз. Проведемо невідкладну ізоляцію і тестування всього медперсоналу та інших пацієнтів, які могли контактувати з жінкою", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

скріншот з посту Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, компанія "Укрпошта" під час карантину може частково змінювати умови доставки, вручення і безкоштовно зберігати зареєстровані у відділенні об'єкти відправлення.

Як повідомляв портал Знай.uа, народний депутат від партії "Слуга народу" Руслан Горбенко заявив, що зараз знаходиться в одній зі столичних лікарень з підозрою на коронавірус.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні можуть ввести режим надзвичайного стану – як зміниться життя людей.