Погода в Україні у неділю, 22 березня, застигне від холодного антициклону із півночі на ім`я Юрген. Волога циклонічність із півдня разом з атмосферними фронтами упирається. Як повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, похолоднішає суттєво у всіх регіонах.

Погода, скріншот допису Діденко

За словами синоптика, в Україні завтра арктичне повітря стане відчутним, у більшості областей протягом дня температура повітря становитиме усього +2+6 градусів, лише на Півдні та південному сході трохи тепліше, +5+10 градусів.

"Атмосферні фронти витискатимуться холодним антициклоном, проте вони ще встигнуть організувати дощ і для тих, кому не вистачало зимової картинки, ще й сніг. Але ж завтра - сорок святих, кажуть, що під цю дату часто насипає сорок лопат снігу, якраз!", - додає синоптикиня.

Погода, скріншот допису Діденко

Популярні новини зараз

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат

Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

Вітер північно-східного напрямку очікується сильним, до штормових поривів, буде некомфортним і посилюватиме відчуття холоду, а в кого високі будинки близько, ще й підвиватиме за вікном.

У Києві неділя - холодна та вітряна. Максимальна температура повітря опуститься до +3, +4 градусів. Вночі та вранці ймовірний мокрий сніг, не сорок лопат, але трохи покаже прикмету. Вдень антициклон відсуне опади подалі від Києва.

Погода, скріншот допису Діденко

Наступний тиждень в Україні спочатку буде холодним, до нічних морозів. Потепління повернеться з четверга, з 26-го березня.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, морозна стихія закриє львів'ян на власний карантин, - прогулянки скасовуються.

Як повідомляв Знай.ua, науковці розповіли, як зміниться клімат у Європі до 2030 року.

Також Знай.ua писав, після введення карантину багатьох українців почали звільняти з робіт або змушувати писання заяву самим, але це не законно. Українським працівникам розповіли, куди звертатися для захисту своїх прав.