Це народне свято називають Павло Капельник. В православ'ї ж вшановують ікону Споручниця грішних, на якій зображена Богоматір і Ісус. Також день ще називають Павловим днем, тому що відзначають пам'ять двох Павлов – Прусыадського і Препростого.

Чого не можна робити

В цей день буде весняне рівнодення, а значить буде дуже багато заборон, але і можуть збутися різні бажання. Багато чого буде володіти величезною магічною силою. Тому постарайтеся в цей день не сумувати, як пройде цей день, так і наступні 30. Раніше навіть святкували Новий рік саме сьогодні. Але сильно радіти теж не можна, та і в тугу впадати не варто. Вам повинні допомогти зустрічі з колегами чи рідними, але будьте обережні, ви самі знаєте, яка зараз ситуація.

Свято 20 березня, фото: pixabay

За прикметами також не варто з'ясовувати стосунки, адже якщо поругаетесь, то не зможете більше знайти спільну мову з цими людьми. Такі сварки тривають довго і можуть сильно вплинути на особисте життя і фінансові справи. Також не пересаджуйте квіти, такі рослини не приживуться. Не ігноруйте людей, постарайтеся знайти час і допомогти тим, хто потребує. Ні в якому разі не відмовляйте ні в якій допомозі. Але краще не брати в борг і не давати в борг.

Женіть подалі всі погані думки, так як весь цей негатив може втілитися в життя. Також він застрягне у вашій душі і буде впливати на майбутнє. Не наговорюйте і не брешіть, це все обернеться проти вас самих.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир

Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua раніше президент Володимир Зеленський обіцяв, що українським пенсіонерам, які отримують маленьку пенсію виплатять ще додаткову тисячу гривень. Стало відомо, коли ж чекати цих виплат.

Також Знай.ua писав, психолог і ведучий Дмитро Карпачов розповів, яким випробуванням може стати карантин через коронавірус для пар. Такі речі може витримати не кожен шлюб і не кожні стосунки. Що робити, щоб зберегти їх?

Нагадаємо, одна приватна клініка, яка стала дивно відомою за рахунок виборів в минулому році, а також її власник Дмитро Пальческий знову потрапили в скандал державного масштабу. Що можна було накоїти в цей раз, і чи все зараз так однозначно, з'ясовував відомий блогер.