Стало відомо, що в Україні зросла кількість випадків зараження китайським коронавірусом Covid-19 до 18 людей. Так, один випадок підтвердили в Києві і один у Житомирі.

Про це повідомляє Telegram-канал Міністерства охорони здоров'я Коронавірус_інфо.

"Сьогодні, 19 березня, лабораторно підтверджено 2 (два) нові випадки інфікування COVID-19: один випадок у Києві, ще один - в Житомирі. Пацієнти ізольовані, їм надається симптоматичне лікування. Зараз в Україні зафіксовано 18 випадків інфікування коронавіруса COVID-19, два з них - летальні", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що 50-річний чоловік, у якого підтвердили коронавірус, повернувся нещодавно зі Швейцарії. Зараз він знаходиться в самоізоляції під наглядом лікарів. Киянин зробив тест у приватній клініці, яка не повідомила ні МОЗ, ні Центру громадського здоров'я про позитивний результат.

Коронавірус, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

При цьому про хворого в Житомирі повідомив мер міста Сергій Сухомлин. Виявилося, що це 56-річний чоловік, який повернувся з відпочинку в Австрії. Наразі стан чоловіка "більш-менш нормальний".

З 18 випадків інфікування новим коронавірусом, які виявили в Україні: 10 випадків у Чернівецькій області (1 летальний, померла 33-річна жінка); 2 випадки в Житомирській області (1 летальний, померла 71-річна жінка); 2 випадки в Київській області (нардеп Сергій Шахов та його дружина); 1 випадок у Донецькій області; 3 випадки в Києві.

скріншот з Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, таксисти в Харкові заламали дикі ціни, городяни оніміли від нахабства.

Як повідомляв Знай.uа, львів'ян залишили без зарплат у розпал карантину.

Також Знай.uа писав, Комаровський дав цінні поради батькам на час коронавірусу.