До того, як закінчиться короновірусний карантин в Україні (а точніше до 4 квітня 2020 року), українцям не радять звертатися до туристичних операторів. Чесно про те, що чекає відчайдушних мандрівників, розповів представник відомої фірми CoralTravel.

Та й взагалі, чекати нормалізації ситуації з турами слід не раніше червня, стверджує працівник. Тим, хто забронював тур на дати карантину або повернуть тільки до 80% вартості поїздки, або не повернуть зовсім.

"Ніхто з операторів не тримає гроші в сейфі. Вони заздалегідь оплачують перельоти і готелі. А у випадку з перебронированием велика ймовірність, що доведеться це робити кілька разів, адже нормалізується ситуація з турами не раніше червня", - сказав працівник туркомпанії.

За його словами, чутки про те, що квитки нібито подешевшають через карантин, не мають під собою реальних підстав.

"Якщо турки, єгиптяни, греки проваляться на три місяці - вони будуть працювати собі в збиток і - при хорошому розкладі - будуть намагатися відпрацювати за все літо", - стверджує чоловік на відео.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Щоб надійно забронювати тур і не нервувати за свій переліт і проживання - краще планувати відпочинок після травневих свят.

Раніше Знай.uа повідомляв, що сотні українців залишились в полоні коронавіруса на Шрі-Ланці.

Також "Знай.uа" писав, коронавірус в Україні: у Твіттер на жарті показали, як все може бути