Вчора, 16 березня найманці Путіна на Донбасі 7 разів порушили режим припинення вогню. Ворог обстріляв позиції українських захисників із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також з протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Про це йдеться у ранковому зведенні ООС на сторінці у facebook.

Скріншот ООС

У повідомленні йдеться, що з 5 обстрілів, двічі "бомбили" неподалік населеного пункту Піски, поруч з Лебединським, неподалік Красногорівки, поблизу населеного пункту Славне – зі стрілецької зброї.

"Два обстріли було здійснено поруч Новотошківського – з протитанкового ракетного комплексу і неподалік населеного пункту Хутір Вільний – з 82-мм мінометів – 3 міни", - йдеться у повідомленні.

На щастя, внаслідок ворожих обстрілів серед українських військовослужбовців Об'єднаних сил втрат немає. З початком цієї доби російські окупаційні війська один раз обстріляли наші позиції.

Популярні новини зараз

Ціна на електроенергію зросте на 25%: хто відчує різницю

"Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Донбасі українських воїнів обстріляли з ракетних комплексів, гранатометів та кулеметів — звіт ООС. Противник застосував заборонену Мінськими домовленостями зброю.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський не визнає війну з Росією на Донбасі? "Це заморожений конфлікт"

Також "Знай.ua" писав, з гранатометів по дітях — бойовики обстріляли житлові квартали і школу на Донбасі. В ООС прозвітували щодо наслідків обстрілів бойовиками житлових кварталів