Поїздка в Укрзалізниці коштувала жінці здоров'я - що отримують пасажири в обмін на шалені гроші

Українка травмувала ногу при виході з вагона перевізника "Укрзалізниця" через металевий штир, який стирчав посеред перону.

Про це написала сама постраждала, завідувачка наукового архіву Інституту археології НАН України Олександра Бузько у пості на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Фото "Укрзалізниця"

Україна закрилася на карантин - як зміниться робота транспорту, банків і поштових відділень

Популярні новини зараз

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, що Кабінет міністрів України через пандемію коронавірусу у світі з 12 березня 2020 року ввів в країні загальнонаціональний карантин, який триватиме до 3 квітня.

В першу чергу карантин було введено у всіх навчальних закладах дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічного), професійного предвысшего, вищої, післядипломної освіти. Проте терміни карантину можуть змінитися в залежності від епідемічної ситуації в Україні.

Карантин, скріншот: YouTube

"Весь час мутує", - Фаріон згадала про л*йно і образила українців через коронавірус

Скандально відома українська політична діячка, колишній нардеп від "Свободи" Ірина Фаріон вирішила вставити свої п'ять копійок в ситуацію, яка склалася в країні і світі через коронавірус covid-19.

Фаріон, скріншот: YouTube

Рознесли вщент – невідомі підірвали "ПриватБанк" та зробили Україну трохи біднішою

На Харківщині зловмисники вирішили трохи обчистити відомий український "ПриватБанк" та, змайструвавши вибухівку, рознесли вщент один з його банкоматів.

Про це повідомляє відділ комунікації Харківської області.

Відтак, як відзначаються, невідомі вирішили легко підживитися, тому підірвали банкомат за допомогою саморобного вибухового пристрою. А потім попросту забрали усі гроші.

ПриватБанк, фото: скріншот з YouTube

Радикали жорстко принизили українку через "мову" - "Ми просто просили...", відео

В одному з ТРЦ української столиці стався невеликий скандал з великими душевними осадом. Так, парочка юних хлопців вирішили записати на відео, як вони сперечаються з молодою офіціанткою-адміністраторкою стосовно російської та української мов. Двом борцям за "справедливість" прийшло в голову тикати телефоном просто в обличчя дівчині і вимагати від неї "українське" меню, котрого не було в закладі.

радикали біля ТРЦ Ocean Plaza