Відомий Monobank в рамках коронавірусної паніки трохи заспокоїв українців і вигадав заняття на час карнтину. Так, Monobank пропонує своїм клієнтам розваги, на час карантину - побільше грати, дивитися фільми і активно займатись розвагами для дорослих! З подивом виявила рекламу в телефоні - "Изергильда", йдеться у пабліку Ху*вий Київ. Виявляється, український онлайн-банк monobank підключив всім своїм клієнтам додаткову категорію кешбек під назвою "Карантин".

"А тем временем монобанк предлагает своим клиентам развлечения, на время карантина - побольше играть, смотреть кинчики и активно ДРОЧИТЬ! С удивлением обнаружила рекламу в телефоне - "Изергильда", - йдеться у повідомленні.

Скріншот повідомлення

Про це у своєму телеграм-каналі написав співзасновник проекту Олег Гороховський, повідомляє "Мінфін".

"Здійснюючи покупки на PlayStation Store, Xbox | Microsoft Store, Netflix, Megogo, Pornhub, Brazzers, AppStore і Google Play до кінця березня 2020 року, ви отримуєте 20% кешбек від monobank", — написав Гороховський.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Показати ще

Варто нагадати, що Monobank відразу почав позиціонувати себе як "банк без відділень". Проте сам по собі він банком не є. Його засновники - колишні топ-менеджери Приватбанку Дмитро Дубілет, Олег Гороховський та Михайло Рогальський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше озвучено зарплату Дубілета на посаді керівника Монобанку: важко повірити.

Крім того, міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет анонсував масштабні нововведення у роботі держслужбовців.

Раніше міністр Дубілет повідомив, що на засіданні Кабміну 6 листопада проголосували за законопроект, який змінить ситуацію з бюрократією в Україні.