Як відомо, в Україні оголосили карантин через пандемію коронавіруса. Багато людей почали піднімати паніку, скуповувати продукти, антисептики та медичні маски. В результаті, почали зростати ціни на ці товари, однак цінник в одному з супермаркетів просто шокує своєю "розкішшю". Про це написав експерт у сфері оподаткування та кримінального права Юрій Бауман на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, Бауман опублікував фото, на якому зображений стенд з масками в супермаркеті Novus. Згідно зображенню, одна упаковка (50 штук) коштує скажених грошей, а саме 1,2 тисячі гривень.

"Сьогодні потрапив в Novus на : вулиці Здолбунівська, 7Г. Їхав до друзів на день народження, хотів купити солодощі . Побачив цікавий стенд і заціпінів. Медичні маски. Ціна 1200 грн. 00 коп !!!!! За 1пачку. Друзі попросили перенести пост в публікацію. Щоб привернути увагу Антимонопольний комітет України.Робимо ставки чи буде якась реакція хлопців з Комітету?", - написав.

Медичні маски, скріншот Facebook

Українців обурила така накрутка на товар і вони поспішили висловити своє невдоволення в коментарях під публікацією.

Популярні новини зараз

Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"

Показати ще

"Ого ціна! Якийсь космос…", "Капець…", "24 грн за штуку. Жесть", "Комерсанти х...ві😡", "Yahueyu", "Pidarasy I gomoseki", "В Херсоні немає масок навіть за 1200 грн за 50 шт. Хоча їх ціна більше ніж 8-10 грн не має бути(((", "МОЗ заявляли що нібито вже є це питання на розгляді антимонопольного, так як це повсюдна проблема. Подивимося...", - відреагували користувачі мережі.

Коментарі, скріншот Facebook

Коментарі, скріншот Facebook

Коментарі, скріншот Facebook

Коментарі, скріншот Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що пандемія коронавіруса триватиме ще як мінімум півроку, заявив Майкл Остерхольм.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андрій Семиволос дав рекомендації по проведенню богослужінь на період карантину, який ввели через пандемію коронавіруса.

Також "Знай.ua" писав, що у МОЗ вирішили рятувати українців від коронавіруса через телефон.