У свій час "ревізор" Ольга Фреймут та її послідовники показували українцям, що коїться на кухні їх улюблених закладів – від фастфудів і забігайлівок до елітних ресторанів і пафосних барів. Здається, справа Фреймут живе – телеграм канал "Народний ревізор" опублікував фотографії, які були зроблені на кухні київського фастфуду McDonalds. І треба сказати, що такі фото вразливим краще не дивитися.

На знімках видно, який безлад коїться на кухні закладу. Працівники виправдовуються, що через сильну зайнятість часу на прибирання кухні не вистачає. Треба сказати, що святая святих будь-якого закладу громадського харчування в цьому фастфуді виглядає як покинутий склад, або просто звалище сміття. Прямо на підлозі посеред кухні валяються якісь коробки, пляшки і пакети, але працівники їх ніби не помічають. "На кухні всіма улюбленого Маку твориться відвертий срач. На питання "Чому так брудно?" персонал відповідає, що під час запари часу на прибирання просто немає. #Київ, "Макдональдс" на Березняках", - йдеться у підписі до фото в телеграм-каналі.

McDonalds, фото - телеграм-канал "Народний ревізор"

McDonalds, фото - телеграм-канал "Народний ревізор"

McDonalds, фото - телеграм-канал "Народний ревізор"

Популярні новини зараз

Мобілізація 2024: як держава "закручує гайки" для ухилянтів

Для власників квартир приготували новий тарифний "сюрприз": яка послуга дорожчає

У червні на плечі українців ляже ще один платіж: кому і за що доведеться доплачувати

Вибачте, банк безсилий: у клієнтів "Привату" зникають з карт останні гроші

Показати ще

Оновлено

До редакції порталу звернулася прес-служба компанії МакДональдс, які пояснили ситуацію. Наводимо коментар компанії без ремарок редакції.

«МакДональдз дотримується суворих вимог щодо якості, безпеки та чистоти ресторанів. Однією з таких вимог є регулярне прибирання на кухні в зоні приготування їжі і в залі ресторану. Заклад на Березняках працює за розкладом з 6:00 до 23:45 і зачиняється на ніч для генерального прибирання, при цьому МакДрайв цілодобовий, але зачиняється на перерву з 23:45 до 00:10 для перезмінки і прибирання. Саме цей момент зафіксований на фото, яке зроблено кілька місяців тому і поширюється зараз. На них видно найбільш завантажені хвилини, протягом яких з кухні прибирається все сміття і коробки пакування від продуктів, які виносяться для поповнення запасів на наступну зміну. Заклад щоночі ретельно прибирається: спеціальними засобами миються і дезінфікуються підлога, поверхні та обладнання. Налаштовується й відкалібровується техніка. Переться санітарний одяг співробітників. Окрім генерального прибирання вночі, заклад обов’язково регулярно прибирається протягом дня:

- щогодини або за потреби й частіше міняються зволожені спеціальним дезінфектором ганчірки для витирання робочих поверхонь;

- щочотири години проводиться вологе прибирання на кухні та в підсобних приміщеннях;

- кожні 15 хвилин прибираються вбиральні;

- співробітники миють руки кожні 30 хвилин спеціальним милом.

У зв’язку з небезпекою поширення коронавірусу до стандартних процедур із прибирання ми ввели ряд додаткових заходів. Щогодини дезінфікуються термінали самообслуговування та таблички з номерами замовлень; кожні чотири години змоченим у дезінфектор рушником протираються дверні ручки та касові апарати, а таці – ще й додатково після кожного відвідувача. У закладах додатково встановлені дезінфікуючі диспенсери для користування відвідувачами. Усі наші співробітники проінструктовані про необхідність поміряти температуру перед тим, як виходити на зміну, і якщо вона підвищена або є будь-які інші симптоми захворювання – залишатися вдома і викликати лікаря. Ми уважно слідкуємо за ситуацією в країні та рекомендаціями від Міністерства охорони здоров’я України і готові вживати додаткові заходи безпеки у разі потреби"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, популярний супермаркет ледь не відправив жінку в лікарню, дивом врятувалася.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка показала, що бовталося в пакеті соку.

Також портал "Знай.ua" писав, що супермаркет АТБ нагодував покупців ковбасою з "делікатесом".