Відомий український педіатр Євген Комаровський у своєму Instagram опублікував нове відео, в якому розповів підписникам про поширення коронавіруса станом на 10 березня. Так, лікар повідомив, що коронавірус забрав понад 4000 життів, поширився навіть на невеликі острови, паралізував Італію і змусив Папу Римського провести першу в історії онлайн-проповідь.

Крім того, в новому випуску своїх оповідань про коронавірус Комаровський розповів про країни, в яких найбільше випадків зараження цим вірусом, про карантинах в Італії і про те, що Китай тепер більше боїться випадків COVID-19 з-за кордону, ніж власних. Також у своєму відео доктор ще раз порівняв коронавірус та грип, а також розповів про ймовірності повторного зараження і про те, як захистити літніх людей. Ще Комаровський розповів про кмітливість китайських школярів, які не хочуть виконувати домашні завдання. І про те, як міфи про коронавірус призвели до отруєння алкоголем понад 200 іранців. Треба сказати, що в коментарях до відео розпочалася жвава дискусія через коронавірус, здається, панікувати люди стали ще більше, а деякі вважають, що лікар піаритися на хайповій темі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Комаровський розповів, як сварки батьків впливають на дітей. Доктор Комаровський закликав батьків не "вбивати" дітей своїми сварками.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Комаровський розповів, чому проголосує за Зеленського.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаровський навчив матусь міряти температуру.