Невтомна Геращенко "присмокталась" до Ющенка, поки Мендель бігала в халаті навколо Зеленського

Політикиня Ірина Геращенко ще й веселушка. У свій час вміла насмішити тодішнього президента Віктора Ющенка. Український блогер Михайло Шнайдер висміяв яскраве відео екс-президента України Віктора Ющенка з його прихильницею політикинею Іриною Геращенко, яка міцно обіймає його і щось шепоче на вухо, регочучи при цьому.

"Друзі, тут любителі шоколаду, почали обурюватися з приводу спільної фотографії Володимира Зеленського та Юлії Мендель. Вони чомусь вирішили, що таке фото неприпустимо. Так ось, особисто для мене це абсолютно нормально і цілком адекватно. А спеціально для шоколадолюбів, знайшов архівне відео. Дивіться і насолоджуйтеся...", - написав Шнайдер у коментарі до відео.

Позбавлений портфеля Милованов викликав гнів феміністок

Колишній міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Тимофій Милованов опублікував у соціальних мережах власні роздуми на тему того, чому жінки в Україні отримують меншу зарплату, ніж чоловіки.

Відповідне повідомлення Милованов розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

Виходячи з офіційних даних Держстату, Милованов спробував власним розумом пояснити існуючий дисбаланс і не став звертатися в наявних досліджень на цю тему.

Відтепер потенційних хворих на коронавірус будуть саджати у в'язницю на 5 років

У Росії заявили, що відтепер, якщо пацієнт буде відмовлятися від карантину через смертельний коронавірус, то йому загрожує до 5 років в'язниці або "космічний" штраф.

Відповідну інформацію оприлюднив Департамент охорони здоров'я Москви.

Коронавірус, фото з вільних джерел

Отже, як зазначається, у зв'язку з тим, що у світі все більших обертів набирає коронавірус, який вже відправив сотні тисяч людей в лікарні, а також забрав чимало життів, в Росії вирішили піти на зухвалий крок і оголосили, що відтепер саджатимуть за непокору пацієнтів.

Фаріон плюнула в обличчя команді Зеленського

Экс-нардеп Ірина Фаріон бурхливо відреагувала на новину про можливості стати Юлії Гришиній новим міністром освіти з куполами, "бехою" і проваленими тестами. Як відомо, президент Володимир Зеленський може погодити кандидатуру Юлії Гришиної на посаду міністра освіти. Про це вона висловилася, пославшись на УП новина на своїй сторінці в facebook

На думку Ірини Фаріон, команда президента шукає собі подібних. Екс-нардеп різко нагадала, що вони не можуть пропонувати те, що не є сферою інтересів і переконань.

Українцям завдали удар нижче пояса - кому доведеться повернути субсидії

Субсидії - для багатьох українців це єдина надія на стерпне життя. Навіть ті, хто працює за кордоном, звертаються за призначенням субсидій, декларуючи нульові доходи. Або ще крутіше - мають два-три паспорти, продають житлові приміщення, що мають доходи, а показують тільки зарплату, мають два-три місця роботи, але цього не вказують. Ще б - кожному вигідно, щоб держава покривало частину витрат на комуналку.

Субсидії, фото з ЦНАПу

У Міністерстві фінансів повідомили про завершення перевірки населення України на отримання субсидій та соціальних виплат і чим все це закінчиться для простих людей.