У четвер, 6 березня, стало відомо, що в лікарні Костянтинівки в Донецькій області госпіталізували мешканку Краматорська з підозрою на китайський коронавірус Covid-19.

Як повідомляють у Департаменті охорони здоров'я, українка має явні симптоми ГРВІ, однак у зв'язку з нещодавно зафіксованим випадком зараження коронавірусом у країні, всіх пацієнтів з схожими симптомами госпіталізують. Про це передає Днл+.

Коронавірус в Україні, скріншот: YouTube

Уточнюється, що жінка прилетіла з відпочинку у Таїланді. Її аналізи вже відправлено до Києва для уточнення діагнозу. За словами медиків, у хворої на 90% звичайна застуда і вона вже пішла на поправку, але лікарі вирішили перестрахуватися і відправити її в інфекційне відділення.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Нагадаємо, 5 березня з підозрою на коронавірус в інфекційне відділення госпіталізували ще двох жителів Чернівців.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Нових Санжарах виписали з обсервації українців, яких 2 тижні тому евакуювали з зараженого коронавірусом Китаю.

Також портал Знай.uа писав, що коронавірусом вкрай рідко хворіють діти і підлітки. На категорію від нуля до десяти років припадає всього 1% хворих, така ж статистика і вікової групи 10-19 років.