Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) прогнозує зростання кількості заражених новим китайським коронавірусом в Україні. Про це на брифінгу заявив представник ВООЗ Ярно Хабіхт.

За словами Ярно Хабіхта, на сьогодні висока ймовірність того, що в Україні буде зростати кількість хворих коронавірусом. Водночас ВООЗ наголошує на готовності України до спалаху небезпечної інфекції.

Коронавірус, скріншот: YouTube

"Важливо підкреслити, що найімовірніше ми станемо свідками більшої кількості випадків захворювання в Україні. Проте суть полягає в готовності охорони здоров'я України протидіяти спалахів цього захворювання", - заявив Хабіхт. Ярно Хабіхт

На сьогодні підтверджено один випадок захворювання коронавірусом в Україні. Інфекцію виявили у жителя Чернівців, який відвідував Італію. Медики госпіталізували його з симптомами лихоманка і сухий кашель. Зараз лікарі заявляють, що стан хворого покращився.
Коронавірус з Китаю, кадр з відео
Водночас у Європі на території 34 країн зареєстровано 3 тисячі 365 випадків захворювання коронавірусом і 85 летальних випадків. Найбільше постраждала Італія, там число хворих перевищило 2,5 тис. осіб. Далі за кількістю заражених смертельно інфекцією осіб йдуть Німеччина, Франція, Іспанія і Великобританія.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коронавірус прийшов в Україну - МОЗ підтвердило захворювання

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", українцям показали перевірені методи захисту від коронавірусу, що радять у МОЗ

Також "Знай.ua" писав, коронавірус в Україні: у Твіттер на жарті показали, як все може бути