У мережі з'явилося відео з центру Києва, на якому кілька малолітніх дітей, яким за зовнішнім виглядом немає й 14 років, курять прямо на вулиці, хамлять і загрожують перехожим. На зауваження про куріння діти вели себе агресивно, погрожували зарізати ножем і навіть хизувалися якимось впливовим батьком, який може побити. Про інцидент написав у Facebook Олександр Волков, він зазначив про необхідність зниження віку настання кримінальної відповідальності.

"Побачив у стрічці цей чудовий відеоролик, знятий вчора в Києві, і в черговий раз подумав про те, що питання про зниження віку настання кримінальної відповідальності вже давно назріло. Проблема в тому, що малолітньої гопника (не факт, що йому є хоча б 14), який ходить практично по центру Києва з ножем і загрожує побити і зарізати автора відео, неможливо притягнути до відповідальності", - пише він.

До відповідальності неможливо залучити ні його, ні його друзів. До відповідальності можна притягнути лише батьків "малолітнього гопника", проте автор поста зазначає, що це навряд чи на щось вплине.

" P. S. Було б непогано ідентифікувати малоліток, а то реально цікаво, ким же є батько самого агресивного пизд*ка, про який він кричав.

Пост Facebook Олександра Волкова, скріншот

Популярні новини зараз

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вандали понівечили новенький спорткар одного Зеленського, мстилися за....

Як повідомляв Знай. ua, Кличка "віддухопелив" вандала з Алеї Художників і змусив співати, відео помсти.

Також Знай. ua писав, що у Харкові банда малоліток з камінням і матами атакувала паркування.