Мережа магазинів "Лоток" оскандалилася поганою якістю продуктів. На цей раз скарга надійшла від колишнього співробітника і покупця. Про це він повідомив на сайті Otzyv.ua.

Так, за його словами, співробітники магазину маринують протухле м'ясо і продають прострочені товари. Також у "Лотку" присутня антисанітарія.

Магазин, pxhere

"Лоток маринують протухлі крила, смажать і продають!! Булки на ніч брудними руками кладуть в кульки вранці продають. Піцу і сендвічі прострочені продають! Лоток –самі гнилі магазини", - поскаржився покупець.

Також він зазначив некомпетентність керівництва і безсовісність працівників.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

"Кончене керівництво. Персонал половина нелегали, податки за персонал не платять. На зарплатню можуть кинути легко! Санітарних книжок немає в принципі! Персонал курить під вікнами , щоб людям на перших поверхах смерділо. Завідувачі часто крадуть з каси ( те що наотмінюють! ), то що продадуть подарене постачальниками -морозиво ящиками, гроші з каси - недолите людям пиво і вино", - написав колишній співробітник.

Також працівники магазину ухиляються від податків і недостачі списують нібито за покупців-крадіїв.

"Каси дублюючі в кімнаті персоналу, знову таки , щоб не платити податки. Завідувачі відмовляються від фізичної охорони в супермаркеті - абсолютно спеціально, щоб списувати нестачі 2% від обороту (нібито покупці крадуть)", - розповів він.

Однак, знайшовся і незначний плюс.

"Зате терміни перевіряти стали", - зазначив колишній співробітник.

Скарга, скріншот otzyv.ua

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що житель Харкова придбав у магазині борошно місцевого виробництва і знайшов у ньому підозрілий предмет з неприємним запахом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в "Сільпо" разом з кондитеркою українцю подарували хімічний опік.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві невідомий чоловік вчинив дивну крадіжку в магазині, який спеціалізується на дрібній побутовій техніці.