З'явилася інформація, що новий телевізійний канал, мовлення якого пошириться, в тому числі, і на території Донбасу, буде називатися Дім. Про це повідомляє Детектор медіа, посилаючись на свої джерела.

Новий телеканал, pxhere

Так, за даними повідомлення, таку назву нібито вже затвердив глава української держави Володимир Зеленський. До того ж, за словами співробітників ЗМІ, вже зроблений логотип нового телеканалу. Також слід зазначити, що нове ЗМІ повинні будуть презентувати вже у понеділок, 2 березня, о 15:00.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що телеканал ICTV готує прем'єру четвертого сезону популярного серіалу "Нюхач" про одного детектива, у якого просто надчутливих нюх.

Популярні новини зараз

Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками

Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", в київському аеропорту "Жуляни" прикордонники не пропустили в Україну головного редактора російського телеканалу RTVI та журналіста Олексія Пивоварова.

Також "Знай.ua" писав, що відбулася зустріч президента України Володимира Зеленського та представників провідних медіагруп країни. На нараді обговорювалося питання можливості розкодування українських телеканалів, які були закодовані в кінці січня.