Перший день весни у неділю обіцяє українцям чудову погоду. Про це повідомила народний синноптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Фейсбук.

Скріншот допису, фото Фейсбук

За словами синоптика, весна - це не веселі горобці, авітаміноз, контрабандні крокуси, вербові котики, ротація остогидлих шапок на легковажні чорні окуляри, передчуття нового щастя.

"Ротація сезонів змушує синоптиків і співчуваючих громадян бути особливо уважними", - зауважує синоптик.

Погода в Україні, фото: pixabay

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

За її словами, початок любої нашої весни буде вітряним, але яке це має значення, коли вже за пару днів ми почнемо щодня казати слово "березень".

Погода в Україні, фото: скріншот Meteopost.com

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua скоро починається весна і день стає все довшим, а значить, українці, як і кожен рік до цього, будуть переходити на літній час. Ми розповіли, коли це буде, як підготуватися і в яку сторону переводити годинник.

Також Знай.ua писав, цієї неділі православні християни відзначають свято Прощену неділю. Українцям розповіли, як правильно підготуватися до такого свята і як правильно просити прощення за свої гріхи.

Нагадаємо, в Україні збираються повністю змінити трудове законодавство. Але для багатьох людей це може стати не тільки ударом по гаманцю, а й ударом по особовому часу і здоров'ю. Слуги народу вирішили забрати один вихідний на тиждень.