Одну громадянку України з круїзного лайнера Diamond Princess, який 14 днів перебував на карантині в порту Японії через коронавірус, лікарі змогли вилікувати і виписали з лікарні.

Про це повідомив директор Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ Сергій Погорельцев "Укринформу".

"27 лютого одна громадянка України була виписана з лікарні і перевезена в готель. Посольство України в Японії надає нашій співвітчизниці необхідне сприяння. Решта троє громадян України продовжують перебувати в медичних установах. Дата їх виписки поки невідома", - зазначив Погорільців.

лайнер Diamond Princess, фото Getty Images

За його словами, стан ще трьох українців, у яких виявили коронавірус на борту круїзного лайнера Diamond Princess, помітно поліпшується.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 26 лютого у ще двох українців, які являютявляющихся членами екіпажу круїзного лайнера Diamond Princess, виявили китайський коронавірус.

Як повідомляв портал Знай.иа, українські заробітчани показали, що зараз коїться в Італії.

Також портал Знай.иа писав, що 24 з 25 українців, які працюють на круїзному лайнері Diamond Princess, не хочуть, щоб їх евакуювали в Україну.