"Ревізор" на Новому каналі Юлія Панкова поділилася незвичайним і особливим рецептом млинців для традиційної Масляного тижня.

"Обожнюю готувати млинці креп-сюзетт, – розповідає Панкова Новому каналу. – Це французький десерт, який подають з апельсиновим соусом або лікером Куантро. Так смак млинців стає вишуканим, він сподобається навіть найвимогливішому гурманові. Приготувати їх не так складно, як може здатися на перший погляд. Головне, щоб вони були круглої форми, адже символізують сонце (посміхається)".

Млинці Юлії Панкової, фото: прес-служба Нового каналу

Інгредієнти для тіста (на 4 порції):

500 мл – молока

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

250 г – борошна

4 шт. – яєць

2 ч. л – ванільного цукру

1 ч. л. – вершкового масла

Сіль

Для соусу:

1 – апельсин

1 – лимон

100 г – цукру

100 г – вершкового масла

Млинці Юлії Панкової, фото: прес-служба Нового каналу

Приготування:

1. У борошно розбити яйця. Добре перемішати і додати ванільний цукор. Знову ретельно перемішати і поступово влити молоко і ложку розтопленого масла (воно не повинно бути гарячим). Перемішати тепер всі разом.

2. Суміш процідити через сито, щоб не було грудок. Ставимо все настоятися мінімум на дві години.

3. Готуємо соус. У глибокій мисці розтоплюємо масло, сюди ж додаємо цукор. На дрібній тертці натираємо цедру лимона (1 ст. л.) і стільки ж з апельсина. Вичавлюємо сік. Додаємо його в масу і вимішуємо до густоти.

4. Починаємо смажити млинці. Намазуємо сковорідку олією. Сильно розігріваємо її, а потім зменшуємо вогонь до середнього і смажимо.

5. В окремій сковороді розігріваємо апельсиновий соус і обсмажуємо в ньому готові млинці, складені в трикутник.

6. За бажанням збризніть млинці лікером Куантро і продовжуйте обсмажувати.

Юлія Панкова рекомендує подавати млинці гарячими.

"Тоді вони добре поєднуються з апельсиновим соусом, – каже ведуча. – А лікер залишає приємний післясмак. Зі святом вас!"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кращі рецепти млинців на Масницю.

Як повідомляв Знай. ua, Аніта Луценко розвіяла головний міф про харчуванні, ніякого підрахунку калорій і дієт.

Також Знай. ua писав, що як приготувати млинці на Масляну без шкоди для фігури, рецепт від "Топ-моделі по-українськи".