Пенсіонери, фото 33 канал

Пенсію підвищать, але не виплачуватимуть, що відомо про затримки виплат

В 2020 році влада планує у кілька разів підвищити пенсійні виплати, що обумовлено збільшенням мінімального прожиткового мінімуму і плановою індексацією. Однак, затримка виплат пенсій може відбутися вже наступного місяця.

Зеленський, фото сайт Президента

У Зеленського офіційно придумали, як шматками "роздати" Україну іноземцям

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Як відомо, ще на початку лютого до Верховної Ради подали законопроєкт №2831 "Про перелік об'єктів права державної власності, які не підлягають приватизації", який передбачає фактичний "продаж" державних підприємств. У свою чергу численні експерти скаржаться на те, що якщо цей закон буде прийнято, то Україна залишиться без власних держмонополій.

Періс Хілтон

Навіщо Періс Хілтон "окупувала" частину Закарпаття і залишила українців без курорту

Відома американська акторка і фотомодедь Періс Хілтон зізналася, навіщо вона хоче купити на Закарпатті український комплекс "Деренівська Купіль". Про це повідомляють іноземні ЗМІ.

Юрій Романенко, фото: uifuture.org

"Зелені зменшують свободи": у Романенка пояснили, чому ФОПи і журналісти мають вийти на Банкову 19 лютого

На 19 лютого анонсовано акцію протесту проти згубних ініціатив Верховної Ради і Кабміну, які вбивають вітчизняний бізнес і економіку і "прикручують гайки" українським ЗМІ щодо свободи слова. У новому інтерв'ю, яке дала одна з координаторів акції Юлія Глушко політологу Юрію Романенку, йдеться про те, що влада підготувала дрібному бізнесу в нових законах. А сам Юрій Романенко пояснює, чому журналісти, блогери, експерти і взагалі всі, хто вважає свободу слова цінністю, повинні вийти на акцію протесту.

Безпритульний, фото - Пікабу

У Києві дві школярки "завалили" безпритульного і ледь не закопали до смерті

Надзвичайний випадок стався в столиці. Школярки побили бомжа тільки через те, що він відмовився купити їм алкоголь. Про це повідомили в Telegram-каналі "Київ зараз". Інцидент стався, на Троєщині. Саме там неповнолітні школярки, 10-13 років, попросили бездомного придбати випивку, а потім і взагалі дві дівчини почали його бити.