Стало відомо, що в ніч на неділю, 16 лютого, за допомогою вибуху двоє невідомих чоловіків проникли у відділення державного банку "ПриватБанк" на вулиці Космонавтів у Миколаєві.

Банкомат в Миколаєві

За інформацією "Новинам-N", очевидці почули вибух приблизно о 3 годині ночі. Один зі свідків події повідомив, що через кілька хвилин після гучного вибуху бачив двох чоловіків у темному одязі, які тікали в напрямку вулиці Кірова.

На місце події прибули копи, які викликали слідчо-оперативну групу Інгульського районного відділу поліції. Біля підірваного банкомату правоохоронці виявили велику кількість розсипаних грошових купюр номіналом в 500 і 200 гривень.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Банкомат в Миколаєві

Пізніше у відділі комунікацій ГУ НП в Миколаївській області уточнили, що в результаті пригоди ніхто з громадян не постраждав. Сума викрадених коштів склала понад 250 тисяч гривень.

Банкомат в Миколаєві

Також повідомляється, що зловмисники підірвали банкомат, який знаходиться в нежитловому будинку. На даний момент копи встановлюють всі обставини злочину та розшукують причетних до події.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст. 185 "Крадіжка, вчинена у великих розмірах", санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 8 років.

Банкомат в Миколаєві

Банкомат в Миколаєві

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що клієнтка ПриватБанку звернулася зі скаргою в державний банк про те, як її мамі обманом оформили кілька карт.

Як повідомляв портал "Знай.ua" клієнт ПриватБанку розповів, як намагався домогтися компенсації страхового випадку при оформленому страховому полісі і відповіді банку.

Також "Знай.ua" писав, що клієнтка банку повідомила про чергову аферу, за допомогою якої шахраї виманюють з довірливих українців гроші.