Служба безпеки України постійно працює над поліпшенням стану країни і карає винуватців різних злочинів. І ось нещодавно, на сторінці СБУ в соціальній мережі Twitter з'явилася публікація про розкриття злочину до якого була додана досить цікава фотографія.

СБУ

Так, в повідомленні зазначено, що СБУшники зловили митників з Херсона, які вимаганням забирали гроші у підприємців. Згідно з даними, за хабар в розмірі від 300 до 500 доларів, митники закривали очі на порушення норм завезення іноземних товарів до України.

Також до повідомлення прикріплене фото, на якому зображені 5 заарештованих митників лежачи на підлозі. Крім них на знімку можна побачити ще 2 співробітника СБУ і логотип організації.

Проте раніше до цього посту була додана інша фотографія, яку співробітники СБУ встигли змінити, але користувачі мережі встигли зробити скріншот публікації.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Текст повідомлення не змінили, але ось знімок встиг насмішити багатьох юзерів.

На ньому зображені 2 співробітника митниці, які після арешту лежать на підлозі перед рекламним плакатом. На плакаті знаходиться досить цікавий гасло, який і став приводом для сміху в мережі.

"Краще жувати, ніж смоктати" - написано на плакаті.

Скріншот, Twitter

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що організація з технічного обслуговування підробляла документацію про ремонт літаків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Національне антикорупційне бюро відкрило кримінальне провадження стосовно колишнього директора ДБР Романа Труби.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві на мосту Метро сталася погоня зі стріляниною.