Батьки замкнули в машині двох маленьких дітей і пішли у невідомому для перехожих напрямку.
Надзвичайно дивна ситуація сталася днями в Обухові.
Обухів — місто обласного значення у Київській області, яке розташоване у долині річки Кобринка на відстані 45 км від міста Києва.

Саме там перехожі помітили дивну картину. Двоє дітей - дівчинка 2-х років і хлопчик, якому немає ще й року плакали у машині. Підійшовши ближче очевидці помітили, що машина закрита, а поруч нема нікого з дорослих і одразу викликали поліцію.

Копи, що приїхали на виклик були здивовані не менше перехожих. Вони звільнили дітей, та дочекалися на власників авто. Батьків за подібне ставлення з дітьми залучили до адмінвідповідальності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Нагадаємо, раніше неповнолітній хлопець пішов з дому на початку місяця, і з того часу на зв'язок не виходив. Його пошуками зайнялися правоохоронці.

Як повідомляв портал "Знай.uа" що у Києві розшукують неповнолітню дівчинку, яка зникла з притулку три тижні тому і місцезнаходження якої досі невідоме.

Також Знай.uа" писав, що поліція польського міста Торунь розшукує сімох чоловіків, які минулими вихідними побили п'ятьох громадян України, Росії та Білорусі.