Дмитро Россошанський, якого було засуджено до семи років позбавлення волі за вбивство сестри активістки Ірини Ноздровської Світлани Сапатинської, відпустили на волю.

Про це на своїй сторінці у фейсбуку повідомила громадська активістка Лідія Гончаренко.

За її словами, зараз у Касаційному кримінальному суді має відбутися засідання щодо Россошанського. Гончаренко наголошує, що не зрозуміло, у який спосіб убивця сестри активістки вийшов на волю.

Два суди, обухівський і апеляційний, винесли ухвали: сім років ув’язнення без права амністії. Який суд якого райцентру випустив убивцю? – обурюється вона

На засіданні Шевченківського районного суду у Києві, ще 11 лютого, адвокат засудженого Дмитра Россошанського – Олексій Цибенко повідомив наступне:

Популярні новини зараз

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

"=Був застосований Закон України "Про амністію у 2016 році". Дмитра Россошанського звільнили ще 29 січня 2020 р. Зараз він перебуває на волі разом зі своєю сім'єю – розповів Цибенко

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дмитро Россошанський, який збив на смерть сестру Ірини Ноздровської Світлану Сапатінську, винен у вбивстві ще одного жителя села Демидів Олександра Альохіна.

Також "Знай.ua" писав Обухівський районний суд виніс вирок Дмитру Россошанський, якого визнали винним у смертельній ДТП.