Для багатьох ранкові збори перетворюються на квест, як встигнути на роботу. Часу завжди не вистачає, іноді нереально встигнути повноцінно поснідати. Недопитий чай так і залишається в чашці аж до вечора, поки господар біжить по своїх справах. Таку недбалість допускати не варто, інакше вона перетворюється в звичку.

Езотерик розповів, що залишати чай на дні кружки - погана прикмета, яка може спричинити безліч неприємностей. Чому не можна залишати чашку із недопитим чаєм чи кавою.

Креатинін у крові, чай з кропиви, youtube.com

Як і багато речей у будинку, посуд має взаємозв'язок з мешканцями квартири. Вона несе в собі енергетику, яка переплітається з домочадцями. Коли людина довго п'є з однієї і тієї ж гуртки, то він до неї щільно прив'язується. Не допивати чай з посуду вважається небезпечною прикметою і виявляє вона свою дію на фінанси людини. Ще з давніх часів вважається, що коли людина не допиває чай, то це значить, що він живе в достатку. З цієї причини недопитий чай буквально «вимиває» дохід з життя людини і його гроші йдуть. Також не рекомендується залишати залишки напою в чашці, коли людина приходить в гості. Це нанесе збиток господарям квартири.

Зелений чай // hozyain.by

Популярні новини зараз

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Щоб зберегти фінансовий стан, так і просто підтримувати порядок у будинку, езотерик радить допивати чай до кінця. А якщо немає можливості і бажання, то краще виливати його і залишати порожній кухоль. Але ні в якому разі не можна залишати так посуд на довгий час, так як в такому випадку неприємності тільки погіршуватися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в аеропорту Запоріжжя "синя" туристка розбила прикордонниці голову через валізи.

Як повідомляв Знай.uа на улюбленому курорті українців солдат захопив ТРЦ, всюди крики і неживі тіла.

Знай.uа писав, дітей українців відправлять на вишукані курорти, хто в списках.