Пластика обличчя давно не лише перевага зірок. Звичайні жінки, які ведуть непомітне життя, також дозволяють собі повернути втрачену колишню привабливість.

6 жінок віком від 50 років, які зважилися на підтяжку обличчя і омолодження. Всі роботи показав у Інстаграм всесвітньо відомий нью-йоркський пластичний хірург Ендрю Джаконо.

Пацієнтка №1 – 59 років

Жінку дуже турбували брилі і опущений овал обличчя. Пацієнтці зробили підтяжку обличчя і шиї, блефаропластику, зміну мочки вуха, а також невелику корекцію губ. Також обробили шкіру лазером, що зробило її гладкою і сяючою.

Пацієнтка №1 – 59 років

Пацієнтка №2 – 60 років

Нечіткий овал обличчя, брилі і дуже сильно виражені носогубні складки, які надають характерне негативне вираження обличчя. Втручання було набагато меншим, ніж у першої пацієнтки. Хірург зробив контур обличчя чітким, а також пластику шиї, шкіра якої стала в'ялою.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Пацієнтка №2 – 60 років

Пацієнтка №3 – 53 роки

Деформація овалу, опущення тканин виличної зони і глибокі носогубні складки, через які обличчя виглядає втомленим, неестетичним, посилені провали під очима. Жінка поскаржилася, що їй постійно говорили, що вона виглядає втомленою і виснаженою.

Пацієнтка №3 – 53 роки

Пацієнтці зробили підтяжку, яка усунула надлишки жирової тканини і підняла м'язи обличчя, завдяки чому шкіра не натягалася спеціально, але обличчя стало гладким. Також провели пластику нижнього століття з заповненням його жировою тканиною, що допомогло усунути ефект западаючих очей.

Пацієнтка №4 – 67 років

Як і у багатьох жінок в літньому віці, у жінки спостерігалася виражена дряблість тканин обличчя і шиї, що в поєднанні з надлишком тканин давало ефект індичої шиї. Вона відчувала великий дискомфорт і комплексувала, що не може носити зачіски з забраним назад волоссям, підкреслювало вікові зміни.

Підтяжка обличчя, брилі, овал і в'яла шия, на якій зробили ліпосакцію. В результаті оновленого овалу і сяючої шкіри жінка неймовірно змінилася і стала виглядати набагато молодше реального віку.

Пацієнтка №4 – 67 років

Пацієнтка №5 – 64 роки

Жінка давно хотіла зробити пластику, але боялася, що буде не схожа на себе, боялася неприродного вигляду та ефекту натягнутої шкіри. Хірургічне втручання було ефективним, але дуже делікатним. Головна проблема – в'ялість шкіри, яка призвела до опущення тканин обличчя. Верхні повіки почали нависати над оком, овал втратив чіткість.

Пацієнтка №5 – 64 роки

Підтяжка обличчя і шиї, блефаропластика помітно омолодили жінку.

Пацієнтка №6 – 56 років

Особлива анатомія і в'ялість шкіри призвели до провисання тканин підборіддя і фактично злиття особи з шиєю. Для перетворення жінки була проведена підтяжка обличчя і шиї з видаленням зайвої шкіри і тканин, завдяки чому особа набула чіткість. Також жінці трохи збільшили губи і провели ліпофіллінг (заповнення жировою тканиною) області під очима, який усунув ефект провалилися очниць.

Пацієнтка №6 – 56 років

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше дівчат змінив на бабусь, а алкоголь – на тонометр: як рудий з "Иванушек" змусив плакати користувачів Instagram.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Слава Камінська вперше розповіла, через що розлучилася з чоловіком: "Коли ми займалися інтимом..."