Сьогодні, 9 лютого, у Нових Петрівцях трапилась прикра пожежа. Станом на зараз на об’єкті працюють всі екстрені служби. У населеному пункті Вишгородського району Київської області палає будівля.

Клуби диму ймовірно валять з даху комерційної будівлі. На місці події працюють пожежники. Густий смог із чорного диму стелиться селом, очевидцям вдалось зняти на відео прикрий інцидент.

Про потерпілих і причини інциденту поки що не відомо нічого. На офіційному сайті ДСНС інформації про сьогоднішній інцидент поки що не оприлюднили.

Пожежа, фото очевидців

Пожежа, фото очевидців

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Працівники ДСНС, оперативно прибули на місце пригоди та розпочали боротьбу з вогнем. Наразі інформації про потерпілих немає. Також невідомо, що стало причиною згоряння. Всі деталі будуть з'ясовувати фахівці після ліквідації вогнища.

Нагадаємо, у Києві СТО охопило пекельне полум'я, перші подробиці з попелища.

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування транспортним засобом у нетверезому стані, пропонував патрульним нестандартний хабар.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, під Києвом підпалили автомобіль депутата Ірпінської міськради Богдана Слюсаренка. Відомо, що пожежа сталася близько 4:40 біля будинку, в якому проживає депутат.