На днях у мережі з'явився відеоролик, який відразу полюбися глядачам, а точніше його головна героїня – пенсіонерка, яка полюбляє яскраво одягатися та привертати до себе увагу.

Про це повідомляє видання BBC.

Як відзначається, ще кілька років тому в Інтернеті з'явилася Степанида Цвіт - пенсіонерка з Луцька, яка зареєструвалась у соцмережах як "Hipsta Granny", що в перекладі звучить бабуся-хіпстер. Наразі ж 61-річна жінка не тільки стала дуже популярною, а опанувала нове захоплення та онлайн-бізнес. Так, вона власноруч створює різноманітні прикраси та продає їх через Instagram.

Пенсіонерка, яка підкорила Україну

"Зараз я вам скажу, що не приймаю жодної таблетки від тиску. Абсолютно. Рукоділля – своєрідна медитація для мене. Коли я працюю з камінням – негативу взагалі немає в голові", - розповідає вона.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Також пенсіонерка додає, що раніше думала, аби життя швидше закінчилося, а зараз зізнається, що її справжнє життя тільки но розпочалося.

Нагадаємо, що Київ "обложили" гламурні бабусі і дідусі-хіпстери: перший у світі парад життєлюбів пройшов на "ура", фото, відео

Також Знай.ua писав про те, що про Івано-Франківськ скоро знатиме вся Америка.

Як повідомляв Знай.uа, хіпстери були б в шоці: 300 років тому за бороди платили податок