Моторошний випадок стався на Полтавщині, а точніше у селі Рокитне. Саме там правоохоронці знайшли тіло чоловіка, в якого не було голови.

Про це повідомляє відділ комунікації полії Полтавської області.

Як відзначається, про моторошну знахідку правоохоронців повідомили сусіди, які тривалий час не бачили померлого та почали хвилюватися, адже жив чоловік тривалий час сам. Відтак, під час того, коли вони зайшли в помешкання, то були шоковані – в погребі лежало обезголовлене тіло.

Поліцейські, фото з вільних джерел

"Поліція на тілі не виявила ознак насильницької смерті, лише сліди від укусів тварин на тулубі. Чоловік був без голови, імовірно, її відгризли собаки. Наразі тіло направлене на судово-медичну експертизу", - повідомили у поліції.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Окрім цього, правоохоронці припускають, що смерть чоловіка була раптовою і сталася тоді, коли він йшов до погребу та впав у нього через проблеми зі здоров'ям. Наразі поліцейські встановлюють, скільки часу тіло пролежало в підвалі та що стало причиною смерті.

Нагадаємо, що у Харкові засудять трьох комунальників через загибель колеги на аварії теплових мережах.

Як повідомляв портал Знай.ua, вночі 1 січня в Києві пролунали постріли. Масова бійка, яка переросла в криваву стрілянину, сталася на вулиці Великій Васильківській.

Також портал Знай.ua писав, що за 2019 рік Київ потрясли не мало вбивств, які розбурхали всю Україну.