МЗС залишило без роботи консула України, підозрюваного у жорстокому зґвалтуванні неповнолітньої

Українського консула у Молдові, який підозрюється у розбещенні неповнолітньої, тимчасово відсторонили від виконання свої обов'язків.Нещодавно з'явилася інформація про те, що у Молдові відбулося зґвалтування 17-річної дівчини. У цьому злочині звинувачують двох чоловіків: одного затримали, а інший є консулом України в Бєльцях та має дипломатичний імунітет.

Аваков написав дивне звернення Ситнику: "Ідіотів шкода"

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков різко відреагував на слова директора НАБУ Артема Ситника про те, що внесення його імені в держреєстр корупціонерів - це помста за справу про "рюкзаки сина Авакова", яку вело бюро.

Подоляк показав, як похмілля Коломойського шкодить Зеленському

Популярні новини зараз

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Показати ще

Відомий український політолог Михайло Подоляк розповів про похмілля Коломойського та чому воно шкодить Володимиру Зеленському.

Політолог зазначає, що будь-яка людина, коли отримує велику владу, починає формувати для себе образ ворога, який часто э тим, хто ще вчора був покровителем.

Великобританія після виходу з ЄС пішла на зустріч Путіну та зняла санкції

Уряд Великобританії має намір зняти санкції проти Росії, які раніше запровадив Євросоюз.

Про це йдеться в офіційному повідомленні на сайті уряду. Зазначається, що Британія прибере мита на імпорт деяких російських товарів.

У Полтаві дівчина прострелила голову пенсіонеру та продовжила шпигувати його кулями

Моторошний випадок стався у Полтаві. Від кулі 18-річної дівчини помер пенсіонер, який був інструктором в місцевому тирі. Саме там й було смертельно поранено в голову з вогнепальної зброї 64-річного інструктора.