У Миколаєві відбувся незвичайний інцидент – інспектор поліції прийшов на зустріч випускників, і поки ті танцювали, обікрав їх. Через це спритника звільнили з роботи, а сам він змушений був повернути вкрадені гроші і вибачитися перед колишніми однокласниками. У прес-службі поліції повідомили, що причиною звільнення копа стала інформація, опублікована в ЗМІ про його злочин.

В правоохоронних органах, де працював коп-злодій, зараз проводять службове розслідування, а його матеріали потім передадуть у Держбюро розслідувань. Раніше відео з місця події опублікували в місцевих та всеукраїнських ЗМІ. Там зазначається, що сталося все ще 1 лютого в одному з миколаївських кафе. Однокласники копа в якийсь момент помітили, що з їх гаманців та сумок пропали гроші, та викликали на місце поліцію. Правоохоронці вилучили камери відеоспостереження в закладі і з'ясували, що людей пограбував їх колишній однокласник.

Нагадаємо, п'яний киянин вдерся в кондитерську, щоб закусити шотландський віскі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Вінниці з храму викрали мощі самого шанованого святого, зухвалого крадія спіймали відеокамери.

Також портал "Знай.ua" писав, що три нахабних киянина налопались піци на тюремний термін.

Популярні новини зараз

Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові"

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще