У понеділок, 3 лютого, в місті Кам'янське Дніпропетровській області сталася моторошна дорожньо-транспортна пригода. Літній водій шкільного автобуса віз 22 учнів до басейну. Просто за кермом у чоловіка стався напад, а некерований транспортний засіб перетнув трамвайні колії, злетів з дороги та влетів у паркан, заваливши ліхтарний стовп. Відповідне відео було опубліковано в Telegram-каналі "ЙАД".

ДТП в місті Кам'янське

Так, на цьому ролику видно, як з автобуса на ходу випала дівчинка. Також сталося справжнє диво, адже транспорт не зачепив жодної машини, а всі діти залишилися живі та ніхто з них не постраждав. Коли "Еталон" зупинився, небайдужі перехожі підбігли до місця аварії і витягли дітей з салону. Дівчинка, яка вистрибнула з автобуса на ходу, також не постраждала.

Слід зазначити, що у 68-річного водія шкільного автобуса стався інсульт.

Нагадаємо, що в Запоріжжі сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якого виявилася заблокована траса, що веде до аеропорту.

Популярні новини зараз

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", львівської військовий збив людину, слідчі ДБР вже почали розслідування обставин смертельної аварії.

Також "Знай.ua" писав, що під Києвом затримали рекордно п'яного водія - чоловік влетів у припарковану машину і намагався втекти.