Є безліч способів зіпсувати собі і своїй половинці День закоханих. Але поганий подарунок може сильно вплинути на результат усього свята. Навіть якщо ви вибрали найкраще місце, щоб відзначити свято, виглядали чудово і поводили себе не гірше, сам подарунок до наступного року залишить враження: хороше або погане. Багато хто може сказати, що подарунки – не найголовніше, що це меркантильно думати про них у такому ключі. Але це не так. Подарунок, особливо в таке свято, показує, скільки часу і сил людина витратила, щоб зробити коханому, дорогій людині приємно. А значить слід приділити цьому більше уваги, і не затягувати з купівлею або створенням сюрпризу.

В першу чергу ніхто не любить бездушні банальні подарунки. Це відноситься до різних сувенірних варіантів з найближчого супермаркету, дешевих сережок і кулонів у вигляді сердечок (тільки якщо ваша половинка не хотіла собі саме таку річ). Якщо ви скуті у фінансах, не звертайте увагу на ювелірні прикраси взагалі, так само, як і на дорогі гаджети. Також, якщо ви хочете просто добре провести побачення в якому-небудь кафе, ресторані, або поїхати в поїздку, то скажіть про це своєму коханому, що саме це і буде подарунок, і нічого більше. Недомовленість може сильно погіршити становище. Краще всього просто добре знати чого хоче ваша пара. Проте сюрпризи завжди вітаються, так що не намагайтеся вранці 14 лютого питати, що ж коханий або кохана хоче отримати в подарунок сьогодні.

День святого Валентина, фото: 1plus1

Є також деякі речі, які з різних причин не прийнято дарувати. Зазвичай це засноване на народних повір'ях та забобонах:

  • Нічого гострого не дарують, тому що різні голочки, ножі тощо має здатність накопичувати негативну енергію і потім приносять біди людям.
  • Годинник приведе ваші відносини до розставання, але як мінімум, ви будете частіше сваритися.
  • Капці намагаються не дарувати, щоб людина не захворіла.
  • Постарайтеся не дарувати рушник, бо раніше їх дарували лише тим, хто проводжав померлого в останню путь.
  • Прикраси з перлів теж мають свій сенс – сльози сиріт і вдів, така доля може спіткати і людину, яка отримала таку прикрасу в подарунок.
  • Дзеркала не дарують принципово, тому що вони є порталами в потойбічний світ і можуть залучити чимало бід.
  • Чоловікам не можна дарувати білизну, як би ви хотіли зробити оригінальний подарунок, але він може призвести до зрад. А шарф не дарують, щоб не розлучитися.

Як повідомляв Знай.ua тепер навчальні ролики можна дивитися не тільки на YouTube. Goggle попрацювали над гідною заміною.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Також Знай.ua писав, у Польщі більше не раді заробітчанам з України.

Нагадаємо, на Стрітення Господнє, яке буде дуже скоро, є свої заборони, яких варто дотримуватися.