Як відомо, на днях народний депутат від фракції "Слуга народу" Євгеній Брагара порадив в прямому ефірі телеканалу "112" продати "елітного" собаку пенсіонерці, яка запитала у нього, як їй жити на пенсію всього у 2 тисячі гривень.

Варто зауважити, що наразі було знайдено й пенсіонерку, якій нардеп пропонував "пустити" чотирилапого на газ. Відтак, вона порекомендувала продати нардепу власні мізки, якщо вони там, звісно, є.

О от в мережі на це відреагували дещо радикально, і майже одразу почали постити різного роду меми та фотожаби про собаку, і про газ, і про самого Брагара.

А цей пост і взагалі викликає доволі сумні за змішані емоції:

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

На фото чоловік, який порпається у смітті і поруч біля нього чорний пес. Хоч тут і саме фото є доволі промовистим, але підпис поставив точки над і :

" Пенсіонер не знає, що можна продати свого пса і жити щасливо, замість порпатися в мусорці..."

Нагадаємо, цю "знакову подію" не обійшли стороною і користувачі соцмереж, які усього за деякий час "наштампували" десятки мемів


Як повідомляв портал "Знай.ua", Любов Павлівна, саме так звати жінку, що пораду нардепа продати чотирилапого насправді "елітної породи" прослухала.


Також "Знай.ua" писав, що лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко практично тоді ж презентував українцям власного чотирилапого улюбленця.