Тала вода – найкорисніша для людини. Не готуйте її в домашніх умовах –хлорированное щось, поточне з кранів, не стане корисним. Краще дізнайтеся, яка вода в Україні дійсно має цілющі властивості талої.

Доведений вченими феномен: найефективнішим методом очищення води є її заморожування і подальше відтавання. Пояснюється таке явище тим, що в результаті заморожування води у неї змінюється молекулярна структура. А відбувається це завдяки тому, що шкідливі домішки у воді при заморожуванні і наступному відтаванні концентруються в одному місці, сама ж вода повністю позбавляється від них.

Очищена таким чином тала вода володіє певним біологічним впливом. Вона сприяє саморегуляції людського організму, а також покращує обмін речовин. Відбувається це унаслідок того, що тала вода дуже швидко виводиться організмом, одночасно очищаючи його від так званих шлаків.

При цьому відбувається:

·поліпшення роботи внутрішніх органів

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Показати ще

·організм звільняється від алергенів

·зменшуються прояви захворювань шкіри і ШЛУНКОВО-кишкового тракту

·нормалізується робота серцево-судинної системи

·підвищується імунітет і працездатність.

Важливі ефекти талої води - посилення дії деяких лікарських препаратів, зниження рівня холестерину і лейкоцитів, а також поліпшення мозкової діяльності.

Звичайно, талу воду можна приготувати в домашніх умовах. Однак, одноразової заморожування і відтавання для її повного очищення не вистачить, до того ж спочатку ви будете брати водопровідну воду, вже позбавлену хлоруванням корисної мінералізації. А можна скористатися вже готової талою водою FROMIN, видобутої з льодовиків, що сформувалися 15 000 років тому. Ця негазована мінеральна природна вода витягується з величезних глибин на території гірського масиву Богемії. Колись чеські гори покривали льодовики, які кілька століть тому почали танути. Утворилася таким природним способом тала вода просочувалася в надра землі через безліч шарів глини та кварцового піску, насичується киснем і мікроелементами. Після чого збиралася в підземних водосховищах. Багато століть вона зберігала свою первозданну чистоту і корисну для людини молекулярну структуру. Саме тому, талу воду Fromin називають водою льодовикового періоду. Вона ідеальна для щоденного вживання. Завдяки своєму складу, здатна підтримувати здоровий водно-сольовий баланс. Її чистота і сприятливий вплив на організм були доведені в результаті наукових експериментів. В ході них з'ясувалося, що тала вода FROMIN має дуже гармонійною молекулярною структурою. При регулярному вживанні людський організм наповнюється енергією і очищується природним шляхом.

Ексклюзивний дистриб'ютор льодовикової води в Україні Fromin пропонує широкий асортимент талої питної води: від 0,5 літрів до 10 літрових бутлів. Її можна знайти на полицях великих супермаркетів або замовити з доставкою на офіційному сайті: fromin.ua

Отримати докладну інформацію: +380 67 000 12 34