22 січня, у Полтавській області в школі на перерві померла 14-річна дівчинка. Їй стало погано після уроку і викладачі викликали швидку допомогу. Коли приїхали медики з'ясувалося, що у школярки, яка вчилася у восьмому класі, були проблеми з серцем.

Загибла Вікторія Кононенко померла на руках у медиків, лікарі не змогли врятувати її. Розтин показав, що вона померла від гострої серцевої недостатності.

У п'ятницю, 24 січня, Вікторію поховали в селі Максимівка Кременчуцького району. Подруга загиблої Марієн Слюсаренко розповіла, що у Віки були проблеми з серцем, вона розповідала, що їй повинні замінити серцевий клапан, але потрібна була дорога операція. В той день дівчинка відчувала себе погано. Перед смертю на перерві вона обняла подружку, повідомляє "суспільна служба. Полтава".

За словами директора школи, медсестра навчального закладу до приїзду медиків надавала Віці першу допомогу, але це не допомогло зберегти дівчинці життя.
У родині загиблої ще троє дітей. Батьки живуть не багато, матері доводилося їздити в Київ на заробітки, щоб зібрати кошти на лікування доньки.

Дедалі у відео:

Нагадаємо, раніше у російському місті Миколаївськ-на-Амурі Хабаровського краю горе-мати залишила місячну дитину на балконі в 20-градусний мороз. Через кілька годин немовля померло від переохолодження

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві – чергова страшна знахідка. На цей раз у сміттєвому баку було виявлено труп дитини

Також "Знай.ua" писав, що у 2020 році в Україні розпочалася медична реформа, які зміни очікують українців.