З Ровенкой області прийшли вельми тривожні новини. Так, в селі Стеблівка Здолбунівського району 36-річний чоловік протягом тривалого часу здійснював незаконні дії сексуального характеру по відношенню до дитини своєї, співмешканки. Жертвою насильника стала 13-річна школярка. Відомо, що дівчинка завагітніла і зараз знаходиться на 7 місяці.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ, з посиланням на інформацію правоохоронців.

За інформацією журналістів, у матері дівчини 8 дітей від двох чоловіків. Про те, що її доньку ґвалтували, вона не знала. До речі, мати 1986 року народження.

"До цього ми нічого не знали й не помічали. Ні я, ні сусіди. Що він зробив дитині - життя зламав! Щоб йому дали довічне, щоб звідти не вийшов", - розповіла жінка.

Сусіди родини кажуть, що чоловік знущався над всією сім'єю, особливо піддавалися жорстокому відношенню нерідні діти. Про те, що дівчинку ґвалтували, стало відомо тільки після явних змін в її зовнішності.

Популярні новини зараз

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

За словами начальника ГУНП області Олександр Панасюк заявив, що зараз розпочато досудове розслідування за попередньою кваліфікацією ст. 152 год 4 КК. Дії, передбачені частиною першою цієї статті, вчинені щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди. Зловмисник може сісти до в'язниці на термін від 8 до 15 років. Пізніше з'явилася інформація, що чоловік визнав провину.

Нагадаємо, покликав на мультики: під Харковом пенсіонер збезчестив 9-річну дівчинку.

Як повідомляв Знай.uа напхав наркотиками і взяв силою: російську модель заарештували за звинувачення футболіста "Мілана".

Знай.uа писав, під Одесою нелюд заманив дівчинку в лігво жахіття: по пиву - і в ліжко, копи обімліли від побаченого.