Голова НАК "Нафтогаз" Андрій Коболєв розповів, що для того, щоб не виникало питань до його зарплати, потрібно повернути гроші "Газпрому", які Україні виплатили в рамках Стокгольмського арбітражу.

Він розповів про те, що зарплату йому встановив спостережну Раду компанії на ринкових підставах.

"Є дуже простий шлях зменшити мою зарплату – взяти $5 млрд, які ми отримали від "Газпрому", і "Газпрому" їх повернути назад. Сказати: "У нас так багато заробляють на цьому, що ми їх повертаємо". І не буде ніяких питань бонусів. Найпростіший шлях. Серйозно", — сказав Коболєв.

Коболєв відмовився коментувати розмір своєї зарплати і своїх колег.

Андрій Коболєв

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Раніше, 28 лютого 2018 року Стокгольмський арбітражний суд задовольнив позов "Нафтогазу" до "Газпрому" про недостатніх обсягах транзиту. Українська компанія домоглася компенсації в сумі $4,63 млрд.

Раніше бізнесмен і журналіст Андрій Пальчевский висловив свою думку щодо зарплат чиновників. Про це він розповів в інтерв'ю програмі "Великий вечір" з Василем Головановим.

"Мене збентежило те, як здорово перевели скандал з зарплатами, які просто викликають у мене жах на тлі того, що люди не отримують гроші. вчителі, лікарі і так далі. Що в пошті все так чудово? Залишилося тільки виписати собі 900 тисяч доларів і потім пояснити, що ти высылаешь їх мамі. А Коболєв разом з Вітренко, які написали, що гідні отримає не багато, не мало – 30 млн доларів. Люди не розуміють прості, що таке 30 млн доларів, 300 млн доларів. Звідки проста баба Галя це зрозуміє? Проте вона чітко зрозуміє, що її зарплата або пенсія в тисячу, чи насправді в десять і навіть 50 тисяч менше цієї суми. І навіть те, що це сталося, і вони не були покарані і звільнені», – зазначив Пальчевський.

Нагадаємо, Ігор Лесев пройшовся по жадібності Мілованова, Коболєва, Вітренко та інших "жебраків".

Як повідомляв Знай. ua, мільйонну зарплату конкурента Кравцова з "Укрпошти" Смілянського розклали на копійки.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський обурився невгамовними апетитами Коболєва і Вітренко.