На території Китайської Народної Республіки лютує дуже небезпечний коронавірус. Медичні експерти не можуть визначити його походження. В даний момент це одна з найобговорюваніших та неспокійних тем в сфері світової охорони здоров'я.

Так, за останніми даними, кількість хворих - 218 осіб, троє померли. Але британські вчені називають іншу цифру - 1723 людини. Про це стало відомо завдяки повідомленням китайських ЗМІ.

невідомий вірус у Китаї

Так, Всесвітня організації охорони здоров'я призначила екстрене засідання надзвичайного комітету. ВООЗ виступила із заявою про те, що неясно, яким чином передається вірус і який його "природний резервуар". Китайські лікарі, в свою чергу, підтвердили можливість передачі вірусу від людини до людини. У США почали винаходити вакцину від захворювання. У Росії найближчим часом випустять експрес-тест на виявлення інфекції. У багатьох аеропортах світу посилено заходи епідконтролю. Українська влада поки мовчить.

Лікарня, фото - Уніан

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Скликанню надзвичайного комітету ВООЗ передувала заява організації. У ній зазначили, що поки неясно, яким чином передається вірус і яким є його природний резервуар. Всесвітня організація охорони здоров'я закликала всі країни світу до підготовки можливого широкого поширенню коронавіруса. При цьому вона висловилася проти введення обмежень на поїздки в Китай і торгівлю з ним. Самі ж китайці менш оптимістичні. Новий тип невідомої хвороби поширюється у великих містах: у Пекіні (на півночі країни), Шанхаї (на сході) і Шеньчжені (на півдні).

Нагадаємо, по святах або скільки влізе: як жінки шкодять собі відмовляти чоловікам у задоволенні.

Як повідомляв Знай.uа ВООЗ скликає термінову нараду з-за смертельного вірусу.

Знай.uа писав, скарлатина атакує українців: основні симптоми та як уберегтися від небезпечного захворювання.