СБУ затримала Павловського, головного підозрюваного у справі Гандзюк

Українські правоохоронці затримали екс-помічника народного депутата від БПП Ігоря Павловського, який є підозрюваним у справі Катерини Гандзюк, а також через його ймовірну причетність до керівництва злочинною організацією.

Правоохоронці вже зібрали докази про те, що Павловський є лідером злочинної організації, яка займається побиттям людей та підпалів автомобілів з метою залякування.

Зеленський зробив заяву про відставку

Якщо президента України Володимира Зеленського звинуватять у корупції, як і прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху, то він піде у відставку.

Популярні новини зараз

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Про це глава держави заявив в інтерв'ю ізраїльському виданню The Times of Israel.

Милованова зловили на нахабній брехні про Трудовий кодекс

Проєкт "Закону про працю" дає можливість роботодавцям звільняти працівників без обґрунтування, а пояснення міністра економіки Милованова з цього приводу дезінформують українців.

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов написав цілий пост-розвінчання міфів щодо майбутньої трудової реформи. Журналісти bihus.info. звернули увагу, що Милованов сказав неправду.

Українцям заборонять сідати за кермо деяких авто

Нещодавно в електронному кабінеті водія з'явилася нова функція, завдяки якій можна зареєструвати онлайн належного користувача автотранспорту.

Так, послуга "Водіння належним користувачем" дозволить автомобілістам призначати особу, яка буде на законних підставах користуватися автомобілем, але яка не є його власником.

Ляшко пообіцяв пляшку коньяку будь-кому: як отримати приз від екснардепа

Колишній народний депутат та лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко заявив, що подарує будь-якому українцю пляшку дорогого коньяку, який покаже платіжку зі зменшеною на 30% вартість тарифів.

Відповідне відеозвернення політики опублікував на власній Facebook-сторінці.